Program:
8:00 – A tor kezdete meleg sajtos pogácsával és fogópálinkával. Vállalkozó szellem szerint lehet csatlakozni a perzseléshez, kaparáshoz.

09:00 – Reggeli svédasztalon tálalva:
• hagymás vér
• füstölt kolbász
• savanyúságok
• kenyér

Kb.: 13:00 – Ebéd svédasztalon tálalva:
• toros káposzta, a malac fülével és farkával
• az új hús serpenyőben sütve
• ecetes almapaprika, házi vegyes vágott savanyúság, csemege uborka
• ropogós friss kenyér

Kb.: 16:00 – Uzsonna svédasztalon tálalva:
• klasszikus disznótoros, malacunk dicsőségére /sült kolbász, hurka serpenyőben sütve/
• ecetes almapaprika, házi vegyes vágott savanyúság, csemege uborka
• ropogós friss kenyér

A részvételi díj korlátlan italfogyasztást tartalmaz a következő italokból:
• szénsavas és szénsavmentes ásványvíz
• szénsavas és szénsavmentes üdítő italok
• citromos meleg tea
• forralt bor
• sör
• házi pálinkák
• krémlikőr

Disznótoron részvétel minimum 25 fő.

15.000 FT /fő